Liečivé byliny

Naša lekáreň sa viac ako 20 rokov zameriava na bylinné prípravky, liečivé byliny a poradenstvo. Vedieme široký sortiment sypaných liečivých bylín na prípravu bylinných zmesí magistraliter (priamo v lekárni pripravujeme zmesi na základe individuálnej recptúry). Zameriavame sa na čo najlepšiu dostupnú kvalitu liečivých bylín a niektoré aj sami pestujeme. Rovnako dlhý čas spolupracujeme so slovenskou firmou Hanus – bylinné prípravky a vedieme jej kompletný sortiment.

Čajové zmesi

Ponúkame vám naše originálne a dlhoročnou skúsenosťou overené receptúry bylinných zmesí. Receptúry zostavila alebo zozbierala naša vedúca farmaceutka a odborná zástupkyňa PharmDr. Žaneta Truplová Brachňáková, ktorá v roku 2003 lekáreň založila. Niektoré osvedčené receptúry pochádzajú od našich zákazníkov a od známych bylinkárov Zentricha a Janču.

Fytoterapeutiká

Fytoterapeutiká pripravujeme aj magistraliter.

Z obľúbených magistraliter fytoterapeutických prípravkov podľa receptúr našej lekárne vznikla značka bylinných prípravkov Herb.

Tinktúry

Tinktúry, teda alkoholové extrakty z liečivých bylín sú v sortimente našej lekárne jednodruhové výrobcu Herba Vitalis a Afra a viacdruhové výrobcov J.V.Valovič. Okrem toho u nás nájdete obľúbené tinktúry ako sú švédske kvapky, baldriánske kvapky, tinktúra gingivalis, Bronchipret, Kaloba a mnoho ďalších.

Éterické oleje

Vedieme široký sortiment 100% éterických olejov výrobcu Hanus – bylinné prípravky, ktorý sa zameriava na obsahové účinné látky a farmaceutickú kvalitu.

Ajurvéda

Ajurvéda je najstaršia známa medicína pochádzajúca z Indie.
V našom sortimente nájdete sypané ajurvédske čaje výrobcu Everest Ayurveda, pochádzajúce z čistej prírody Himalájí a široký sortiment čisto prírodných štandardizovaných extraktov v kapsuliach indického výrobcu Planet Ayurveda.

Tradičná čínska medicína

Ponúkame bylinné tablety a instantné nápoje výrobcu TČM Herbs a bylinné wany TČM Slovakia a medicinálne huby MycoMedica. Tím našej lekárne Vicky Wall prešiel viacerými školeniami. Na týchto školeniach sme sa dôkladnejšie zoznámili so základmi TČM, aby sme dokázali zareagovať a pomôcť klientovi v akútnych stavoch, ako napríklad kašel, nádcha atď.

Prípravky Energy

Vedieme sortiment obľúbeného výrobcu Energy

Naše osvedčené receptúry liečivých bylinných zmesí